19 Haziran 2015 Cuma

Restorant ların satmak istedikleri ürünler nelerdir

Bütün kebap çeşitleri tektek hepsini saymaya gerek yok kıyma icerikli ürünler köfte döner buna benzer ürünler
Bu yiyeceklere istedikleri sakatat kuruk yağı katabilirler ve kendilerini çok rahat savunabilirler mesela
Ya bu kebapta çok yağlı bu ne vıcık vıcık dediğinizde kuyruk yağı koymasak tadı olmaz tadını veren o der ve sizde ha öylemi ne kadar cahilim deyip yağları damlaya damlaya afiyetle yersiniz
İsterseniz bir garsona sorun sen ne önerirsin diye size kebap çeşitlerini sayacaktır.
Size şunları sayacak çok az garson bulursunuz
Kuzupirzola. Külbastı. Lokum. Bonfile. Antrikot. Küşleme. Şaşlık Buna benzer bir hayvanda az çıkan et ler dir ve pahalıdır kar majı düşüktür.
Bunları sayan garson varsada işi sallamıyordur.
En çok kar getiren yiyecekler ise mezelerdir.
Hatta bu ürünleri satmaları için garsonlara pirim verilir en yüksek maliyete sahip enginardır 2 tl ile 3 tl arası dehişir ve en az 10 liradan bu iki katı veya daha fazlaya satılır diyer mezelerin maliyetleri dahaucuzdur mekanın marka deyerine göre deyişir fiyatları.
Bu anlattıklarım yalnışmı birde içerden baktığımızda kira personel yapılan dekaraasyon bir şekilde bu maliyeti de çıkarmaları lazım aslında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BÖYLE ADALET OLUR MU?