22 Temmuz 2014 Salı
hangi kebabı yemeli adana mı urfa mı
Tabiki urfa çünki lokantalarda geçişler nasıl olur. Biliyormusunuz hepsi demiyorum bazılarında urfa sade baharatsız sade kıyma etidir bu kebap belli bir süre satılmadında bozulup baharatlar eklenir ve adana olur yine gitmezse tekrar bozulur ve yesillikler domates eklenerek lahmacun harcı olur lahmacun harcına sadece adana katılmaz fıstıklı kebap patlıcanlı kebabın kıyması ve buna benzer bütün kalmış kıyma ürünleri belkide onun için bu kadar. Lezzetli olur cünki özel bir karışım olur
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Kuver restorant,ların sizin verdiğiniz siparişleriniz gelmeden önce beklerken oyalanmak için size verilen şeylerdir bunlar sadece yiyecek de...
-
ESKİDEN Tabiki anılarda kaldı eskiden diye başlayalım anlatmamıza. Eskiden garsonların giyimine kuşamına imrenirdik sizinle konuşurken...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder